Qui som

Instal.lacions Tudó SL és una empresa creada el 1963. Situada al barri de Glòries de Barcelona, oferim un servei d’instal·lacions reparacions de lampisteria (electricitat, aigua, gas i calefacció) a l’àrea metropolitana de Barcelona, a nivell domèstic, industrial i comunitari. Experiència, innovació, coneixement i aplicació de les noves normatives fan que més de 2800 clients (entre particulars, empreses i comunitats) confien en nosaltres.

La nostra principal qualitat és que oferim un servei professional i ràpid. No som una empresa de reparacions de 24h ni de servei d’urgències, però intentem atendre als nostres clients en un termini el més curt possible, i sense aplicar les tarifes desorbitades que se solen emprar en aquest tipus de serveis.

Els nostres treballadors estan titulats amb carnet i registrats legalment.

Treballant amb les primeres marques del mercat.

 El nostre serveis compten amb una garantia total, ja que som una empresa amb adreça física i no només un número de telèfon, així que ens podrà trobar a la nostra botiga per tenir una atenció personalitzada i estar disponibles en el moment que ens sol · liciti, així que li recomanem que no s’arrisqui i vaig confiar en nosaltres.

 Comptem amb un equip de tècnics qualificats en cada departament així també com la col·laboració d’aparelladors, enginyers, arquitectes i altres professionals del sector. Oferint també l’expedició de butlletins (llum, gas, instal·lacions tèrmiques i aigua), certificacions, projectes, cèdules d’habitabilitat i altres documents necessaris per a la legalització de la seva obra.